Novy wint de prestigieuze Henry van de Velde Gold Award in de categorie "Company".

Novy, de Belgische marktleider in de productie van dampkappen en kookplaten, wint de prestigieuze Henry van de Velde Gold Award in de categorie ‘Company’.

De Henry van de Velde Awards worden al 26 jaar uitgereikt aan Vlaamse ontwerpers, bedrijven, producten en projecten. Belangrijke criteria zijn de mate van professionaliteit, strategie, duurzaamheid en innovatie. Deze award wordt voorgedragen door de leden van de jury. Voor deze award kan niet ingeschreven worden.

Meer over deze award

 

Jouw droomkeuken, hoe begint een architect daaraan?

Je komt erachter in onze "ArchiTalks": een korte reeks waarin drie achitecten vertellen over hun visie op keukendesign. Waar vinden ze inspiratie, hoe gaan ze te werk, welke materialen gebruiken ze en waarom maken ze bepaalde keuzes.

Drie totaal verschillende architecten tonen één van hun favoriete projecten, waarin ze de keuken afwerkten met een Novy dampkap die perfect paste binnen het ontwerp.

Benieuwd naar hoe ze te werk gaan? Ontmoet ze hier.

 

Novy, your kitchen's secret ingredient

De keuken is en blijft de populairste plek in huis. Dankzij Novy keukentoestellen versmelten onze leefruimte en kookplek tot één. Onze kinderen spelen er terwijl wij er koken, we ontvangen er vrienden en organiseren er familiediners. Kortom; een keuken waar u volop kan genieten…

Bekijk de catalogus

Ontdek de eigenschappen
van een Novy dampkap.

Het ultieme pakket voor het beste resultaat.

Novy Premium Innovation Products

Ontdek onze Novy producten

Vind een verkooppunt in de buurt

of Bezoek de Novy showroom.